FOTO: Ada Colau converteix Barcelona en una classe de P3

Iniciativa de l’Ajuntament d’ Ada Colau per conscienciar els barcelonins de llençar les escombraries on toca

Comparteix la notícia
Ada Colau

Ada Colau

Iniciativa de l’Ajuntament d’ Ada Colau per conscienciar els barcelonins de llençar les escombraries on toca

Barcelona ha patit canvis importants els darrers anys. El govern municipal de l’alcaldessa Colau ha decidit canviar els hàbits de circulació de molts punts de la ciutat, fent les súper illes i posant panots de formigó que posen en risc la vida de motoristes i ciclistes. Els diners dels barcelonins i les barcelonines ara s’han gastat en una campanya més pròpia d’una classe de P3 que d’una societat adulta.

Els treballadors de Colau claven una etiqueta taronja amb una cara molt enfadada a les bosses d’escombraries que no estan on toca. “Així no”, diu el text que completa la imatge d’una cara amb les celles cap amunt i els extrems dels llavis cap avall. Una cara que potser fa efecte en un nen o una nena de P3 però que no sensibilitzarà a cap persona adulta. Tot el contrari.

El llirisme de gent com Colau fa pensar que els responsables de no deixar les escombraries al cubell que toca, primer, veuran aquesta imatge i, segon, gràcies a aquesta, actuaran correctament. No saben que els qui deixen les escombraries d’aquesta manera, ho seguiran fent igualment tant si hi ha imatges de P3 com de P5.

La imatge s’ha fet viral a xarxes socials i els usuaris de Twitter han compartit la imatge. Consideren que aquest Ajuntament i, sobretot, aquesta alcaldessa té traumes d’infantesa. És vergonyós que es gastin els diners del contribuent en aquestes tonteries. No s’ha de castigar els qui ho fan malament sinó premiar els qui ho fan bé, per exemple, rebaixant la quota de la taxa d’escombraries.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “FOTO: Ada Colau converteix Barcelona en una classe de P3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings