FOTO: El desgavell d’Ada Colau li passa factura a Twitter

Colau ataca El Govern i no recorda el desgavell de casa seva

Comparteix la notícia
Ada Colau

Ada Colau

Ada Colau ataca El Govern i no recorda el desgavell de casa seva

L’alcaldessa de la ciutat de Barcelona, Ada Colau, ha fet riure molta gent quan ha criticat el Govern de la Generalitat i ha explicat que algunes mesures i contradiccions sobre la pandèmia són contradictòries. Demana claredat quan ella, a casa seva, hi té de tot menys claredat. Ho demostra una imatge d’una ‘superilla’ publicada a la xarxa social Twitter. L’usuari Vidalet, publica una foto d’aquest desgavell.

Colau i els seus amics volen potenciar el món de la bici i la circulació amb aquest mitja de transport. Per fer-ho, han creat carrils bici que només ells entenen. Cruïlles impossibles, línies blanques, trams pintats en vermell, línies contínues, línies discontínues… Un autèntic desastre. I això sense comptar els murs de formigó que separen la calçada d’aquests carrils.

Precisament sobre aquests murs en va fer broma una regidora de l’Ajuntament. Va comparar-los amb una bala de palla i va insultar els habitants de la Catalunya interior, de les zones rurals, titllant-los de “Catalunya profunda”. A més, oblida les pèrdues humanes com a conseqüència d’aquesta decisió.

És vergonyós -i riem per no plorar- que Colau parli de contradiccions quan la seva gestió i les seves decisions són encara més ambigües. Ho demostra aquesta imatge. Però aquesta només n’és una de moltes altres. Tota la ciutat està plena de disbarats.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “FOTO: El desgavell d’Ada Colau li passa factura a Twitter

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings