[FOTO]: Una àvia dóna una lliçó a Colau per la neteja a Barcelona

La Barcelona d’Ada Colau està plena de porqueria

Comparteix la notícia
Ada Colau

Ada Colau

La Barcelona d’Ada Colau està plena de porqueria

Una foto val més que mil paraules. Aquesta imatge que ha publicat el periodista del Versió Rac1, Toni Clapés, és impressionant. S’ha fet viral a xarxes socials i té un significat increïble. Es pot veure una àvia escombrant la via pública de Barcelona, mentre pel costat passen dues persones responsables del servei de neteja que no fan res. La miren i passen de llarg.

Des que Ada Colau va arribar a l’Ajuntament i es va convertir en alcaldessa, a Barcelona hi ha molta brutícia. En sentit literal i en sentit figurat. Els carrers, places i voreres estan plenes de brossa. Els contenidors estan plens i els camions no passen prou vegades. La porqueria s’acumula i se senten pudors i proliferen les rates.

El component d’incivisme també és important. Moltes persones no usen les papereres i llencen la porqueria al terra. No és feina d’aquesta àvia escombrar, però ho fa. Vol tenir una ciutat neta i no entén com no pot tenir-la. Ha treballat tota la seva vida, ha pagat impostos i, ara, veu com aquests impostos van destinats a altres fins.

Alguns tuitaires han proposat la situació. Que cadascú s’escombri el seu tros de vorera. Que sigui una obligació i que no existeixi servei de neteja de voreres. Per la feina que fan… Evidentment és humor. Els ciutadans ja paguen els impostos suficients per tenir una ciutat neta sense necessitat que cap àvia (ni cap avi) faci aquestes tasques.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “[FOTO]: Una àvia dóna una lliçó a Colau per la neteja a Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings