MARCA ESPAÑA: Abandona la seva filla a la platja per anar al bar a emborratxar-se

L’abandona sense cap mirament i acaba detingut

Comparteix la notícia
Detingut a Mataró un perillós assassí fugat de la República Dominicana

Cotxe de la Policia Nacional

L’abandona sense cap mirament i acaba detingut

Hi ha notícies que gelen la sang. Sembla mentida que puguin passar però passen. I cada vegada és més habitual. Una societat cada vegada més deshumanitzada amb comportaments que, lluny de rebre el rebuig social i de les administracions, són cada vegada més tolerats amb els arguments de “no saben el què es fan” o “els hem de fer un curset per ensenyar-los a fer bé les coses”. Arguments lliristes, de classe de P3. El darrer exemple el trobem després de saber que un pare abandona la seva filla per anar al bar a emborratxar-se.

Ha passat a Tenerife, a la platja de las Teresitas. La nena de només sis anys estava sola banyant-se a la platja i ningú la vigilava. Els socorristes s’hi van acostar i van poder confirmar les seves sospites. Automàticament van trucar la Policia Local. Els agents van fer una cerca ràpida per la zona fins que van trobar un home borratxo en un bar proper.

L’home estava bevent i ja portava estona ja que se’l van trobar completament borratxo. El pare de la nena va intentar mentir assegurant que havia deixat la nena amb la dona.

La mare tampoc va aparèixer i finalment van aconseguir contactar amb els avis. Tant la nena com la seva germana viuen amb ells però no hi ha cap sentència judicial que així ho dictamini. Veient el comportament del pare és molt possible que situacions així s’hagin repetit constantment i ara haurà de ser serveis socials (si és que tenen ganes de treballar) els que prenguin algun tipus de decisió pel bé de les petites.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings