Un jove de 25 anys acumula 73 antecedents i l’enxampen cometent 10 robatoris en una nit: Ja és al carrer

Comparteix la notícia

Detenen un lladre multireincident per 10 robatoris nocturns al Baix Llobregat

Mor la dona apunyalada a Barcelona per un familiar

Els Mossos d'Esquadra investiguen una xarxa dedicada al narcotràfic a la presó de Brians 2

Comparteix la notícia

Detenen un lladre multireincident per 10 robatoris nocturns al Baix Llobregat

Els Mossos d’Esquadra van detenir el diumenge 23 de gener un home de 25 anys per 10 robatoris amb força en establiments comercials i en equipaments educatius i culturals de Viladecans, Gavà i Castelldefels entre el novembre i el gener. Sempre actuava de nit, quan els establiments estaven tancats.

En concret va robar en dues empreses, cinc escoles, dos restaurants i una biblioteca municipal. El jove acumula 73 antecedents i ara té una prohibició judicial d’entrar en els tres municipis afectats, i també a Begues.

El lladre habitualment forçava un accés no principal, com una finestra o una porta contigua, i robava diners i objectes de valor com mòbils, tauletes o projectors, que després revenia o canviava a peristes per droga.

El detingut va passar a disposició judicial i el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Gavà va decretar la prohibició d’entrar, romandre o residir al partit judicial de Gavà (inclou Gavà, Begues, Castelldefels i Viladecans), municipis on el detingut hauria comés la majoria dels delictes pels quals ha estat detingut en aquesta ocasió, però també en altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings