Publicitat
Dissabte 11 de juliol de 2020
POLÍTICA SOCIETAT ESPORTS ECONOMIA EDITORIAL
SOCIETAT - 28/07/2019 18:13 / Redacció
La millor salsa brava... catalana i feta a Reus
L'economia catalana funciona millor que mai. Malgrat l'estratègia de la por dels 'Monta Pollos' de Ciudadanos i malgrat el mantra de la fugida de seus socials, la veritat és que les exportacions no s'aturen i les petites empreses augmenten la factuació així com la creació de llocs de feina.
Una petita empresa situada a Reus, dedicada al món de l'alimentació, fa salsa brava de pot. Es tracta de l'Olivera d'Atenea i és, possiblement, segons alguns testimonis, la millor salsa brava envasada que es pot trobar al mercat. 



L'Olivera d'Atenea s'ha sabut fer un lloc al mercat local i està treballant de valent per expandir la seva marca. La podreu trobar als petits comerços de la capital del Baix Camp i també en bars i restaurants. 
Paraules clau: REUS
COMPARTEIX:          
Publicitat
SOCIETAT
11/07/2020 20:37
URGENT: Tragèdia mortal a una platja de Sitges
SOCIETAT
11/07/2020 20:37
ATENCIÓ: Chakir El Homrani no descarta aquesta mesura dràstica a Lleida
POLÍTICA
11/07/2020 20:32
Jordi Cuixart diu això i enfurisma l'espanyolada: "No se arrepiente de sus delitos"

POLÍTICA
11/07/2020 19:50
Flipada total d'Units per Avançar dient això sobre Albert Batlle i la seva candidatura
SOCIETAT
11/07/2020 19:43
URGENT: Mor un home a Santa Maria i els Monjos en blocar la seva segadora
SOCIETAT
11/07/2020 15:20
Les dades dels Mossos sobre intents d'entrada o sortida del Segrià que demostren la irresponsabilitat de molta gent
Publicitat
Publicitat
Publicitat
Subscriu-te al butlletí
Nom
E-mail
Publicitat
Publicitat



XCatalunya.cat
Qui som Contacte Avís legal Política de Privacitat i Protecció de Dades Política de cookies Empreses compromeses amb Catalunya Voltar X Catalunya Viles i Ciutats x Catalunya Municipals 2019 Servei Declaració de la Renda amb pagament a la Hisenda Catalana
© Copyright xcatalunya.cat · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font
Amb la col·laboració de: